SUMMA ARTIUM: A Summa Artiumról Testületek és munkatársak Summa Artium Díj Etikus Adománygyűjtő Szervezet
SZOLGÁLTATÁSAINK: TAO-támogatás FUNDUS Támogatói Alapok Vademecum Hírlevél és Könyvklub Vállalati programok Támogatások lebonyolítása Útisz Galéria Summárium
PORTFÓLIÓ Aktuális projektünk Korábbi projektek Fortepan on-line fotóarchívum Budapest folyóirat Kulturális Obszervatórium
REFERENCIÁK Vállalati programok TAO-támogatás Támogatóink és partnereink
MAGÁN ALAPOK Polgár Krisztina Emlékalap Hangszertéka Alap Király István Alap
KAPCSOLAT 1054 Budapest, Honvéd utca 3.
(a híres Bedő Ház)
+36 1 318-3938
Adományozás nekünk és projektjeinknek

Független Művészetoktatási Alap

A Független Művészetoktatási Alap célja, hogy a Freeszfe Egyesületben folyó alkotómunkát és oktatást — amely a Színház-és Filmművészeti Egyetem 155 éves hagyományaira épül — támogassa, és biztosítsa az Emergency Exit (Vészkijárat) nevű programban részt vevő diákok diplomához jutását.

A hallgatók és oktatók tevékenysége az új keretek között sem változik: a mesterségbeli tudás átadása és megszerzése, a tehetséggondozás, az utánpótlás-nevelés, a pályán maradás esélyeinek növelése, a színház- és filmművészeti alkotások létrehozása (miként az alapvetően része képzéseiknek is) és az azokban való közösségi, kreatív, alkotói részvétel.

Az Egyesület képzési lehetőségeinek, hosszútávú terveinek alapvetően három induló pillére van: az Emergency Exit diplomamentő program, a felnőttképzés és a szabadegyetem. Ezek megszervezése, időbeli ütemezése, infrastrukturális körülményeinek megteremtése a jelenlegi feladat.

Kérjük, hogy akinek módjában áll, járuljon hozzá a Független Művészetoktatási Alap működéséhez. Ezzel támogatja azt a közösséget, amely hisz abban, hogy szükség van olyan műhelyre, amely mindenek felett keresi a gondolkodás függetlenségét és a társadalmi érzékenységhez vezető utakat, a tanuláson, tanításon és az alkotáson keresztül.

A Független Művészetoktatási Alapot a Summa Artium kezeli, az adományokat a Summa Artium Alapítvány 16200010-10116199 számú bankszámlájára várjuk, a közleményben kérjük feltüntetni: Független Művészetoktatási Alap, adomány.