SUMMA ARTIUM: A Summa Artiumról Testületek és munkatársak Summa Artium Díj Etikus Adománygyűjtő Szervezet
SZOLGÁLTATÁSAINK: TAO-támogatás FUNDUS Támogatói Alapok Vademecum Hírlevél és Könyvklub Vállalati programok Támogatások lebonyolítása Útisz Galéria Summárium
PORTFÓLIÓ Aktuális projektünk Korábbi projektek Fortepan on-line fotóarchívum Budapest folyóirat Kulturális Obszervatórium
REFERENCIÁK Vállalati programok TAO-támogatás Támogatóink és partnereink
MAGÁN ALAPOK Polgár Krisztina Emlékalap Hangszertéka Alap Király István Alap
KAPCSOLAT 1054 Budapest, Honvéd utca 3.
(a híres Bedő Ház)
+36 1 318-3938
Adományozás nekünk és projektjeinknek

Vállalati programok

AEGON Művészeti Díj
A Summa Artium 2011 óta szakmai partnere az egyik legrangosabb hazai irodalmi díjnak. Részt veszünk a Díj stratégiájának kialakításában és szervezzük a nyertes kiválasztásának teljes folyamatát. Örülünk, hogy munkánkkal hozzájárulhatunk egy fontos hagyomány, a szépírodalom magántámogatásának továbbéléséhez és az olvasás népszerűsítéséhez.

www.aegondij.hu


AVIVA-díj
2008-ban kezdeményeztük az angol Turner Prize mintájára egy hazai kortárs képzőművészeti díj létrehozását, és ehhez partnerként megnyertük a Műcsarnokot és az Aviva Biztosítót. 2009-ben és  2010-ben két alkalommal került átadásra a díj, a Műcsarnokban rendezett kiállítás keretében. A díj sajnos áldozatául esett a pénzügyi válságnak.

https://www.youtube.com/user/avivadij/videos


Deloitte Filmklub
A Summa Artium javaslatára, 2006-ban és 2007 ben, havonta tartottunk vetítéseket a Deloitte székházában. A három javasolt film közül a vállalat dolgozói választották ki a hónap filmjét. A vetítést beszélgetés zárta.


MOL Fotópályázat
A 2005-ös MOL fotópályázat célja az volt, hogy a szerteágazó vállalat csoport valamennyi területén dolgozók bekapcsolódhassanak egy közös programba. A több kategóriában meghirdetett pályázatra közel 5000 kép érkezett be a határidőig, amelyek közül szakmai zsűri választotta ki a legjobbakat, a dolgozók pedig a közönség díjra szavazhattak. A díjátadó egy kiállítás keretében zajlott, a Mai Manó Házban.