SUMMA ARTIUM: A Summa Artiumról Testületek és munkatársak Summa Artium Díj Etikus Adománygyűjtő Szervezet
SZOLGÁLTATÁSAINK: TAO-támogatás FUNDUS Támogatói Alapok Vademecum Hírlevél és Könyvklub Vállalati programok Támogatások lebonyolítása Útisz Galéria Summárium
PORTFÓLIÓ Aktuális projektünk Korábbi projektek Fortepan on-line fotóarchívum Budapest folyóirat Kulturális Obszervatórium
REFERENCIÁK Vállalati programok TAO-támogatás Támogatóink és partnereink
MAGÁN ALAPOK Polgár Krisztina Emlékalap Hangszertéka Alap Király István Alap
KAPCSOLAT 1054 Budapest, Honvéd utca 3.
(a híres Bedő Ház)
+36 1 318-3938
Adományozás nekünk és projektjeinknek

TAO-támogatás

A nyereséges vállalatoknak lehetőségük van arra, hogy társasági adókötelezettségük egy részéből filmet, illetve látvány-csapatsportokat támogassanak.

 

1.) A társasági adó maximum 80%-a már az adott évben filmtámogatásra vagy sportszervezetek (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, röplabda, vízilabda) támogatására fordítható.

2.) A támogatás közvetlenül vagy a NAV-on keresztül történhet.

3.) A közvetlen támogatással 2,5%-4% közötti nyereség érhető el, míg a NAV-on keresztüli rendelkezéssel akár 7,5% adójóváírást is kaphat a támogató, ha év közben, de legkésőbb december 20-ig rendelkezik az adójáról.

4.) Támogatók számára díjmentesen végezzük az adminisztrációt.

5.) Több mint 100 befogadó intézménnyel vagyunk kapcsolatban.

Elsősorban az üzleti–művészeti együttműködések specialistájaként, 2009 óta nagy gyakorlatot szereztünk abban, hogy a támogatási konstrukció minden adminisztrációját a vállalkozások helyett elvégezzük. Az utóbbi években a film és a sportfejlesztési TAO-támogatások lebonyolítását is végezzük, így teljes körűen tudjuk kezelni vállalati partnereink TAO keretének kihelyezését, a támogatandó szervezetek kiválasztásától az igazolások beszerzéséig.


További részletekért keresse munkatársainkat.