SUMMA ARTIUM: A Summa Artiumról Testületek és munkatársak Summa Artium Díj Etikus Adománygyűjtő Szervezet
SZOLGÁLTATÁSAINK: TAO-támogatás FUNDUS Támogatói Alapok Vademecum Hírlevél és Könyvklub Vállalati programok Támogatások lebonyolítása Útisz Galéria Summárium
PORTFÓLIÓ Aktuális projektünk Korábbi projektek Fortepan on-line fotóarchívum Budapest folyóirat Kulturális Obszervatórium
REFERENCIÁK Vállalati programok TAO-támogatás Támogatóink és partnereink
MAGÁN ALAPOK Polgár Krisztina Emlékalap Hangszertéka Alap Király István Alap
KAPCSOLAT 1054 Budapest, Honvéd utca 3.
(a híres Bedő Ház)
+36 1 318-3938
Adományozás nekünk és projektjeinknek

Korábbi projektek

Thury Levente Ösztöndíj 2017-ben Dombi Franciska számára — 600,000 Ft

A Polgár Krisztina Emlékalap által finanszírozott Thury Levente Ösztöndíj a Toldy Ferenc Gimnázium évente egy, a művészi tanulmányokban kiemelkedő tanulóját segíti tanulmányi ösztöndíjjal, hogy fejleszthesse tudását és hozzájáruljon továbbtanulásához a művészeti területen.

 

Iparművészeti Múzeum Baráti Kör Egyesület — 1,163,000 Ft

A célzott támogatás kifejezetten a Múzeum 2017 évi munkájához nyújt segítséget.

 

A Színház című folyóirat támogatása — 2,750,000 Ft

A támogatás lehetővő tette a nagymúltú folyórat nyomtatott formában való fennmaradását, print lapszámok megjelentetésének támogatásával a 2016. december - 2017. március időszakban.

 

Tóth Gergő külföldi tanulmányi ösztöndíja — 9000 USD

Tóth Gergő Krisztián, ifjú hegedűművész felvételt nyert az USA-beli Bard College Conservatory of Music Advance Performance Studies programjába. A 2016 szeptemberétől 2017 júniusig tartó tanulmányait segítő külföldi tanulmányi ösztöndíjat magánszemélyek támogatják.

 

A K2 Színház utazása az USA-ba és New York-i vendégszereplése — 550,000 Ft

A K2 Színház egy ambiciózus fiatal alkotókból álló társulat, legalapvetőbb célja a társadalmi folyamatokra való reflektálás a színház nyelvén. A társulat 2016 nyarán elnyert egy pályázati résztámogatást, hogy egy 56-os emlékdarabhoz az USÁ-ban gyűjtsön anyagot. A Polgár Krisztina Emlékalap, valamint Király Júlia, Dr. Bíró Péter, Mátyásfalvi János és Dr. Tamás István magánszemélyek hozzájárulása révén még időben összegyűlt az utazáshoz szükséges összeg.


Kokas Katalin és Vásáry Tamás országjáró koncertsorozata — 3,000,000 Ft

Kokas Katalin hegedűművész és Vásáry Tamás zongoraművész-karmester Mozart, Beethoven, Schubert, Brahms legszebb hegedű-zongora műveiből összeállított koncertsorozata a Magyar Fejlesztési Bank támogatásával hazánk több szegletébe elvitte a közönség számára a lenyűgöző színvonalú muzsikát.  

A sorozat keretében 6 helyszínen került sor összesen 9 koncertre, amelyen összesen közel 2.000 néző vehetett részt. A koncertek közül 4 alkalom kifejezetten kisgyermekek illetve iskolások számára vitte élvezetes és kézzelfogható közelségbe a komolyzenét a két kiváló művész tolmácsolásában.


Függetlenül Egymással Egyesület — 1,300,000 Ft

A Jurányi Inkubátorház 2016 évi, független társulatokkal megvalósított produkciói létrehozásához, a Polgár Krisztina Emlékalap támogatása.