SUMMA ARTIUM: A Summa Artiumról Testületek és munkatársak Summa Artium Díj Etikus Adománygyűjtő Szervezet
SZOLGÁLTATÁSAINK: TAO-támogatás FUNDUS Támogatói Alapok Vademecum Hírlevél és Könyvklub Vállalati programok Támogatások lebonyolítása Útisz Galéria Summárium
PORTFÓLIÓ Aktuális projektünk Korábbi projektek Fortepan on-line fotóarchívum Budapest folyóirat Kulturális Obszervatórium
REFERENCIÁK Vállalati programok TAO-támogatás Támogatóink és partnereink
MAGÁN ALAPOK Polgár Krisztina Emlékalap Hangszertéka Alap Király István Alap
KAPCSOLAT 1054 Budapest, Honvéd utca 3.
(a híres Bedő Ház)
+36 1 318-3938
Adományozás nekünk és projektjeinknek

Summa Artium Kultúratámogató Magánalap

Önnel együtt, a kultúra támogatásával tehetünk a gazdagabb és boldogabb társadalomért!

Csatlakozókat keres a

Summa Artium Kultúratámogató Magánalap

Ha tenne azért,

  • hogy a kultúra és a művészetek társadalmunk legtágabb körében a mindennapok része legyen,
  • ha fontos Önnek hazánk kulturális sokszínűségének megőrzése,
  • az alkotói szabadság biztosítása,
  • a művészetek függetlenségének fenntartása,

csatlakozzon támogatóként a Summa Artium közhasznú szervezet által működtetett Kultúratámogató Magánalaphoz.

A most életre hívott Alap erejét a hazafias és lokálpatrióta szellemű összefogás adja, amely felismeri az állami feladatokon túlmutató, azokat kiegészítő szerepvállalásban rejlő lehetőséget: közös céljaink érdekében, több támogató csatlakozásával egy-egy területen jelentős hatást fejthet ki a támogatói közösség, elsősorban olyan független és újító projektekhez való hozzájárulással, amelyek értékszempontokon kívül eső megfontolásokból nem jutnak közpénz támogatáshoz.

Hogyan lehet csatlakozni?
Az Alap kizárólag magánszemélyek és magántulajdonban levő szervezetek adományaiból működik, közpénz támogatásért nem folyamodik. Az Alap várja újabb mecénások csatlakozását: adományozni lehet átutalással a Summa Artium 16200010-10093081 számú bankszámlájára. Kérjük, a közleményben tüntesse föl: Adomány a Kultúratámogató Alap számára, és adja meg e-mail címét vagy telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot a támogatási igazolás kiállítása végett, illetve, hogy beszámolhassunk az Alap tevékenységéről. Ha kérdése van, keresse munkatársainkat a Summa Artium elérhetőségein.

A pályáztatás
Az Alap a rendelkezésére álló pénzösszeget nyílt pályázatok útján osztja ki. A támogatási területeket a Summa Artium Alapítvány kuratóriuma határozza meg, és szükség esetén szakkuratórium bevonásával alakítja ki a pályázati feltételeket, majd dönt a benyújtott pályázatok támogatásáról, évente maximum négy alkalommal.

Működési költségek, átláthatóság
A Summa Artium a beérkezett adományok összegének 93%-át teljes egészében az Alap célja szerinti pályázati támogatásokra fordítja. Az elmúlt időszak támogatásait folyamatosan közzétesszük a Summa Artium honlapján.

További információ: T (06 1) 318 3938