SUMMA ARTIUM: A Summa Artiumról Testületek és munkatársak Summa Artium Díj Etikus Adománygyűjtő Szervezet
SZOLGÁLTATÁSAINK: TAO-támogatás FUNDUS Támogatói Alapok Vademecum Hírlevél és Könyvklub Vállalati programok Támogatások lebonyolítása Útisz Galéria Summárium
PORTFÓLIÓ Aktuális projektünk Korábbi projektek Fortepan on-line fotóarchívum Budapest folyóirat Kulturális Obszervatórium
REFERENCIÁK Vállalati programok TAO-támogatás Támogatóink és partnereink
MAGÁN ALAPOK Polgár Krisztina Emlékalap Hangszertéka Alap Király István Alap
KAPCSOLAT 1054 Budapest, Honvéd utca 3.
(a híres Bedő Ház)
+36 1 318-3938
Adományozás nekünk és projektjeinknek

Summárium

Űrlap művészeti és kulturális projektek regisztrációjához

1. Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, az ott megadott elérhetőségeket csak a projekt iránt érdeklődő szponzor számára adjuk tovább.
2. A Summáriumba feltett projektek számunkra információt adnak a jelenleg futó támogatást kereső projektekről. Az Ön által megadott elérhetőségeken akkor jelentkezünk, ha az adott projektre komoly érdeklődés van.
3. A projekt feltöltésével Ön hozzájárul a projektnek a Summa Artium saját elektronikus és nyomtatott felületein, valamint adománygyűjtő eseményén való megjelentetéséhez, rövid bemutatásához azzal a céllal, hogy a projekthez támogatást gyűjtsünk. Ilyen megjelenést megelőzően felvesszük a kapcsolatot a projekt képviselőjével.
4. A Summa Artium fenntartja a jogot, hogy az adatbázisban szereplő projektek közül maga válassza ki a megjelentetni, bemutatni kívánt projekteket.

5. Projekthez beküldött anyagokat nem őrzünk meg és nem küldünk vissza.

A fenti feltételeket elfogadom:

A *-al jelzett mezők kitöltése kötelező.

1. A PROJEKTET KÉPVISELŐ JOGTULAJDONOS ADATAI:


2. A PROJEKT ISMERTETÉSE:


3. INFORMÁCIÓK VÁLLALATI EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNER, SZPONZOR SZÁMÁRA: