honlapkészítés

Kulturális szervezeteknek, művészeknek

A Summa Artium célja a kulturális/művészeti és az üzleti együttműködések ügyének előmozdítása (bővebben a Küldetésünk menü alatt). Vállalati és magánszemély ügyfeleinkkel dolgozunk, az ő igényeiknek megfelelő művészeti partnerségek kialakítását segítjük. Ehhez fontos, hogy tudjuk, mi készül, mi várható a következő 6-12 hónapban, hogy kik az új tehetségek. Örömmel fogadjuk a jelentkezéseket, de a Summa Artium nem művészeti ügynökség, vagyis nem képvisel egyetlen projektet, alkotót vagy intézményt sem, nem vállaljuk, hogy szponzort vagy támogatót szerzünk, és saját erőnkből sem támogatunk projekteket.

 

A Summa Artium új szolgáltatása kulturális intézmények számára

Az elmúlt évek tapasztalataira építve — több mint 300 megvalósult együttműködési projekttel a hátunk mögött —  kialakítottuk a kereteit és megteremtettük a hátterét egy olyan széleskörű szolgáltatásnak, amelyet kifejezetten a vállalati együttműködések vagy magántámogatások felé nyitni kívánó kulturális intézményeknek ajánlunk.

A két hónapot felölelő munka első részében igyekszünk minél mélyebben megismerni a kulturális intézményt (adottságait, szervezeti, működési struktúráját, közép és hosszú távú céljait, legfontosabb célközönségét), majd áttekintjük a lehetőségeit a vállalatokkal, egyéni támogatókkal való együttműködésre. Ha ezek alapján úgy látjuk, hogy az intézmény reális keretek között képessé válhat magántámogatások megszerzésére, javasoljuk a továbblépést a munka következő fázisába.

Ebben a szakaszban felmérjük az intézmény ellenszolgáltatási képességét, írásbeli javaslatot teszünk konkrét ellenszolgáltatási „termékek” kialakítására, az esetleg szükséges változtatásokra, a vállalatok és az egyéni támogatók megszólítására, az együttműködési, támogatási keretek kialakítására. Igény esetén közreműködünk az első szponzori ajánlatok elkészítésében.

Mindkét munkafázis során együttműködünk az intézmény vezetőivel, kijelölt kapcsolattartójával, interjúkat készítünk, sok időt töltünk el a helyszínen, hogy minél jobban megismerhessük azt. Javaslataink kialakításánál tekintetbe vesszük az intézmény anyagi lehetőségeit is.

A szolgáltatásról további felvilágosítás a (061) 318-3938 számon vagy az info@summa-artium.hu címen kérhető.