honlapkészítés

Summa Budapest – VIP vendégeknek

Összefoglalás

Budapestre jön a tulajdonos képviselője, ráadásul a családja is vele tart? Tizedszerre jön egy fontos külföldi befektetőcsapat, és már kifogytunk az ötletekből?
Multinacionális vállalatoknak, külföldi vendégeket fogadó intézményeknek ajánljuk 2011-ben indult program-tervező és -szervező szolgáltatásunkat. Megtervezzük és lebonyolítjuk vendégeik budapesti programjait. Gondoskodunk róla, hogy vendégeiknek különleges, egyedi kulturális élményben legyen részük.

Hogyan?

Segítünk a programok megtervezésében, a rendelkezésre álló időre több személyre szabott alternatívát is ajánlunk. Figyelünk rá, hogy az első alkalommal Budapestre érkező, és a várost valamennyire már ismerő vendégeknek egészen másféle programokat ajánljunk. Ha lehetőség nyílik rá, már a látogatás előtt felvesszük a kapcsolatot a vendégekkel, akiknek megküldjük a Budapest: A Critical Guide című könyv legújabb kiadását. A könyv mellett a vendégek használhatják a www.budapest-criticalguide.hu honlapot is, ahonnan maguk is ötleteket meríthetnek. Ha van rá igény, megszervezzük, hogy a vendégek találkozzanak izgalmas budapestiekkel, művészekkel, vagy a saját érdeklődési körükhöz közelálló személyekkel. Mindent megteszünk, hogy vendégeik munkalátogatása emlékezetes legyen, akár családtagjaik számára is.

Miért éppen a Summa Artium?

Ugyan nem hivatásos utazási iroda, a Summa Artium (sok hazai vállalat megbízható üzleti partnere a kulturális együttműködések terén) kivételesen újszerű és rugalmas szolgáltatást ajánl. Egy egyszerre szórakoztató és alapos, az elmúlt 25 év során többször átdolgozott könyvön alapuló, kultúra központú vendéglátást. Török András, a könyv szerzője révén már részesült ebben Jimmy Carter, az USA korábbi elnöke, Paul Newman, a nagy amerikai színész és filantróp, Sir John Bond, a Vodafone volt CEO-ja, és a Rockefeller Brothers Fund kuratóriuma.

Hozzájárulás egy társadalmi ügyhöz

Amikor vállalatuk a Summa Artium szolgáltatásait veszi igénybe, ezzel egyúttal egy jó ügyhöz is hozzájárul. Segíti non-profit szervezetünk fenntartását és függetlenségét, közvetve a magyarországi kulturális, művészeti életért való munkáját.
Azzal is segít nekünk, ha szállodafoglalásait a Summa Artiumon keresztül intézi, ráadásul különleges kapcsolataink révén olcsóbb árat érhetünk el.

További információ: Török András, igazgató, Geszti Petra, irodavezető, H-1054 Budapest, Honvéd utca 3. V./13. T/F: +36 1 318 3938, E: petra.geszti@summa-artium.hu